Tuesday, August 28, 2007

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ

Οι μαύροι καπνοί σκεπάζουν τη χώρα. Την κρύβουν από τον ήλιο. Οι φλόγες κατατρώνε τις σάρκες της. Σκοτεινή απελπισία. Απόγνωση βουβή, εμφανής μόνον στα άδεια μάτια ανθρώπων που σωριασμένοι στις πέτρες παρακολουθούν τις στάχτες της ζωή τους.
Αηδία και ντροπή για ένα κράτος τόσο ανίκανο, τόσο διεφθαρμένο, τόσο βαθειά εξευτελισμένο, που δεν μπορεί ούτε καν να υποκριθεί αξιόπιστα ότι λυπάται.
Οι ακκισμοί των πολιτικών, οι μεγαλοστομίες. Οι ανέξοδες υποσχέσεις. Οι γελοίες εξαγγελίες για καλύτερες μέρες. Ο φόβος για το πολιτικό κόστος που προσδιορίζει κάθε σκέψη και κάθε τους ενέργεια. Αυτή είναι η Ελλάδα της μεταρρύθμισης και της νέας αλλαγής που μας τάζουν οι πολιτικοί μας ταγοί.
Αυτοί που αναγόρευσαν σε επάγγελμα το ψεύδος. Σε ψυχαγωγία την αναλγησία. Τη διαφθορά σε δεύτερη φύση.
Αυτοί που ζητάν και πάλι την ψήφο μας. Την ψήφο εκείνων που σωριασμένοι πάνω στις μαυρισμένες πέτρες έχουν ένα βλέμμα τόσο μακρινό, τόσο απλανές κοιτάζοντας τα αποκαϊδια της ζωής τους, που σου προκαλεί τρόμο. Την ψήφο εκείνων που συλλέγουν ακόμη τα απομεινάρια των απανθρακωμένων ανθρώπων τους για να τα θάψουν.
Αυτοί που μαύρισαν τα όνειρά μας και τα όνειρα των παιδιών μας πριν προλάβουν καν ν’ ανθίσουν.
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. Η ψυχή τους είναι μαύρη. Η σκέψη τους, τα ιδανικά τους, η αισθητική τους...όλα μαύρα. Μαυρίστε λοιπόν άφοβα αυτά τα ψυχικά βαμπίρ που επιβιώνουν αποστραγγίζοντας τις ψυχές των ανθρώπων. Κανείς να μην πατήσει στα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών. Αντιδράστε στο Θάνατο. Τουλάχιστον μη τον στηρίξετε με την ψήφο σας.

ΓΕΝΙΚΗ (αν είναι δυνατόν ολοκληρωτική) ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

No comments: